Hogyan vásárolj férfi kesztyűt online

Hogyan vásárolj férfi kesztyűt onlineA mostani hidegebb, téli időszakban a kezek megfelelő védelme nagyon fontos az emberek számára. Ilyenkor megnövekszik a kereslet is, rengetegen vannak, akik online keresnek, kesztyű webshopból szeretnének férfi kesztyűt rendelni. Oda kell azonban figyelni, hogyan vásárolsz férfi kesztyűt, ugyanis az internetes vásárlás sok esetben nagyon különbözik a személyes vásárlástól.

A megfelelő méret kiválasztása

Mindenképpen csak olyan webáruházból vásárolj, ahol találsz rendes mérettáblázatos, méret választási segédletet. A szokásos S, M, L stb. méretek iránymutatásnak megfelelnek ugyan, de biztosra nem lehet velük menni. Ehelyett a kéz körméretének és a kézfej hosszának függvényében kell megválasztani a méretet.

A kesztyűk típusa

A típust tekintve három népszerű választás van, az alkalmi, az általános és a funkciót ellátó kesztyű. Az általános kesztyűk általában bőrkesztyűk, illenek az öltönyökhöz, elegáns kabátokhoz. A funkciót ellátó kesztyűk pl. a munkás kesztyűk, védőkesztyűk. Ezeknél a funkció a lényeg, a design másodlagos csak. Minden más kesztyű a két típus között helyezkedik el.

A típus kiválasztásánál azt kell eldönteni, hogy mire szeretnéd használni a kesztyűt. Az alkalmi kesztyűk elegánsak, de funkciójuk ebben, és esetlegesen a kéz melegítésében ki is merül.

A funkciót ellátó kesztyűknek számos különböző fajtája van. Általában a védőkesztyűk a legkeresettebbek, építőiparban, kórházakban is használják bizonyos fajtájukat. Ide tartoznak azonban a sportkesztyűk is.