Néhány népszerű orvos-esztétikai beavatkozás

Néhány népszerű orvos-esztétikai beavatkozásAz orvos-esztétikai kezelések között találhatunk invazív és műtét nélküli megoldásokat is. Manapság a műtét nélküli szépészeti kezelések virágkorukat élik, köszönhetően a rengeteg választási lehetőségnek, és a kezelések számos előnyének.

Az esztétikai beavatkozások szerepe általában az öregedés lelassítása, az öregedés jeleinek eltüntetése, több népszerűbb orvos-esztétikai beavatkozás is ezt a célt szolgálja.

Botox

A legnépszerűbb kezelés természetesen a botox. A kezelés gyors, fájdalommentes és az eredménye látványos. A botox alkalmas ráncok eltüntetésére, kisimítására, valamint izzadáscsökkentésre is. A természetben is előforduló Botulinum A toxin a mimikai izmok mozgásának gátlásával fejti ki ránctalanító hatását az arcon. A kezelés hatására a kezelt izmok ellazulnak, s a ráncok öt nappal a kezelést követően kisimulnak. Hátránya, hogy nem tart örökké a kezelés hatása, hanem 4-6 hónaponként meg kell ismételni, hogy arcunk sima, ráncoktól mentes maradjon.

Ráncfeltöltés, ajakfeltöltés

A hyaluronsavas feltöltés lényege, hogy egy, a kötőszövetben természetes módon meglévő anyagot juttatnak a bőrbe. Hatására a ráncok kisimulnak, ajakba adva javítja annak kontúrját, méretét. A hyaluronsav olyan 100% -ig felszívódó természetes anyag, ami az emberi bőr alapvető alkotóeleme. A bőrben vizet köt meg, így biztosítva annak hidratáltságát, tónusát, rugalmasságát és puhaságát. Idővel a mennyisége természetes módon csökken, ezért alakulnak ki a ráncok, vékonyodik el a bőr és válik szárazabbá.