Hogyan javíts meglévő weboldaladon

Hogyan javíts meglévő weboldaladonGyakran előfordul honlap tulajdonosokkal, hogy egyszer elkészíttetik weboldalukat, és utána soha többet nem foglalkoznak vele. Ez az első néhány hónapban még nem biztos, hogy olyan nagy probléma, de a későbbiekben biztos, hogy nagy hátrányba kerülnek miatta. Cikkünkben azokat a dolgokat mutatjuk be, melyeket érdemes egy régi honlapon kijavítani.

Reszponzív design

Ez az egyik legfontosabb. Ma már az okostelefonok elterjedésének köszönhetően szinte kötelező a mobilbarát weboldal, mivel rendkívül sok látogatótól esel el, ha nem tudják telefonjukon használni honlapod.

A főoldal modernizálása

A főoldal az a rész, amit a legtöbb látogató először meglát, amikor weboldaladra érkezik. Ennek megfelelően úgy kell kialakítani, és frissen tartani, hogy kövesse a legújabb trendeket, és mindig friss, pontos információkat tartalmazzon. Ide lehet elhelyezni egyedi, minőségi képeket, valamint olyan gombot, ami arra szolgál, hogy eladd termékeidet, szolgáltatásaidat.

Régi tartalmak frissítése

Nem csak a főoldalon, hanem a honlap minden részén célszerű rendszeresen frissíteni a szövegeket, hogy a legújabb állapotokat trükközzék. Ebbe beletartozik minden, a blog bejegyzések, a vállalkozás információi, a képek, videók egyaránt.

Ellenőrizd a böngészőket

A leggyakrabban használt böngészőkben nyisd meg a honlapod, és nézd meg, hogy minden megfelelően működik-e mindegyikben. Ha vannak böngészők, ahol működésképtelen a weboldalad, akkor könnyen rengeteg vásárlótól eshetsz el, amennyiben nem javítod a hibát.