A személygépkocsis személyszállítás előnyei

Amikor utazni szeretnénk valahova, általában két megoldás jut eszünkbe: ha van autónk, akkor autóval utazhatunk, valamint a tömegközlekedés. Cikkünkben egy harmadik lehetőséget fogunk részletesebben bemutatni, a személygépkocsis személyszállítást.

A személygépkocsis személyszállítás egyik legnagyobb előnye, hogy azoknak sem kell feladni a kényelmes utazás lehetőségét, akik nem rendelkeznek saját gépjárművel.

A szolgáltatás hasonlóan működik, mint a reptéri transzfer (megrendeljük a szolgáltatást, eljön értünk az autó stb.), azonban bárhova utazhatunk (akár külföldre is), nem csak repülőtérre és vissza.

A személygépkocsis személyszállítás előnyei is hasonlóak a reptéri transzferhez:

  • Kényelmes utazás.
  • Előre lefoglalt, lebeszélt, megtervezett utazás.
  • A tervezést általában a vég elvégzi helyettünk, csak azt kell megadni, hova akarunk eljutni, és mikor, a többit ők intézik.
  • Választhatunk autót, amivel utazni szeretnénk (ha többen vagyunk, vagy nagyobb csomagokkal, nagyobb autót, ha üzleti útra megyünk, akkor akár elegánsabb kocsit is).
  • Hivatásos sofőrökkel utazhatunk, akik nem csak a szükséges papírokkal, hanem gyakorlattal is rendelkeznek, ami elősegíti a biztonságos utazást.
  • Nem kell nekünk vezetni hosszú órákat, hanem ezek a sofőrök megoldanak mindent helyettünk. Nem kell mást csinálni, mint pihenni az út alatt.
  • Árban sem megterhelő a személygépkocsis személyszállítás, ahogy a reptéri transzfer is, ma már ez a szolgáltatás is majdnem mindenki számára elérhető árban. Természetesen olcsóbb, ha saját autónkkal megyünk (ha csak az utazás költségeit számoljuk, a fenntartást, karbantartást nem), de a teljes árú tömegközlekedéssel is felveszi a versenyt. Ha pedig nem egyedül utaznánk, hanem többen, akkor pedig kifejezetten jó megoldás a személygépkocsis személyszállítás.